Sunara ”Rezultati u gostima nam daju nadu u Solinu”..

Nakon dvotjedne pauze nogometaši Dubrave Tim Kabel borbu za bodove u 2.HNL nastavljaju u Solinu (subota, 15h) gdje ih očekuje istoimeni domaćin. Susret je to momčadi koje samo dva boda dijele na prvenstvenoj tablici. Solin je osmi s 11 bodova, a Dubrava Tim Kabel jedanaesta s devet ” Ova dva tjedna smo dobro iskoristili da se ekipa fizički digne i još bolje ekipira. Solin ima svoju težinu u drugoligaškom nogometu. Ima svoju vrijednost i kvalitetu i sigurno da nas očekuje jedno teško gostovanje. Očekujem jedan naš hrabri ulazak u utakmicu i da se s jednim pozitivnim rezultatom vratimo u Zagreb”..ističe trener Krešimir Sunara koji će na raspolaganju imati sve igrače koji su konkurirali i u dvoboju protiv Sesveta prije dva tjedna.

Sunara se osvrnuo i na igrački kadar ” Pa osim igrača koji su ozlijeđeni i na koje nažalost nismo u mogućnosti računati ostali igrači rade dobro. Konkurencija se zaoštrava, a Pasariček i Valentić se polako uklapaju u momčad s obzirom da nisu prošli pripreme”.

Pobjede na gostovanjima kod Osijeka II i HD-a ulijevaju povjerenje da se i na ovom gostovanju može rezutatski profitirati ”Imamo dvije gostujuće pobjede ove sezone i to nam daje motiv da krenemo po pozitivan rezultat uz sav respekt prema domaćinu”..zaključio je Sunara.

[matches league_id=”10″ match_day=”10″]

 

 

Ostale vijesti...

Dubravaši drugi u Ruščici…

U organizaciji NK Posavac u Ruščici kraj Slavonskog Broda odigran je 31. Memorijalni turnir ”Zvonko Mikolčević” koji je okupio tri kluba iz Slavonije (Cibalia, Vukovar,

Za vikend u Ruščici…

Četvrtu godinu zaredom NK Dubrava Tim Kabel sudjeluje na Memorijalnom turniru ”Zvonko Mikolčević” koji se održava u Ruščići. U subotu i nedjelju, 23.- 24.srpnja na