Kadeti i pioniri nastavili niz, prva pobjeda mlađih pionira…

Protekli vikend u natjecanjima Prve lige Središte za mlađe kategorije pobjede su upisali kadeti, pioniri i mlađi pioniri, a poraz juniori.

Juniori i kadeti su u 6.kolu gostovali kod HAŠK-a. Juniori su poraženi 2-0 što im je bio četvrti poraz ove sezone. Za sastav trenera Alena Šušnića nastupili su: Pandža, Vavra, Zelić (od 46’F.Saraf), Rodić (Od 46’Đukić), Korca, Barišić (Od 46’Bešlić), Kralj, Palić, Šušnjar, Domitrović (od 46’Čibarić), M.Saraf (Od 67’Topić). 

Kadeti su nastavili niz nepobjedivosti i slavili pobjedu 4-2 koja ih je dovela na diobu drugog mjesta uz utakmicu manje. Trostruki strijelac je bio Ivan Markić, a jedan je zabio Mirko Baković. Za sastav trenera Franje Lukačevića nastupili su: Terihaj, Sarfaf, Sarić (od 68’Pekas), Baković, Šošić, Milinović (od 80’Čulo), Gavrić (od 17’Aliaj), Markić (Od 80’Matičević), Palašić, Ivančić, Vuksan Ćusa.

Slijedeće nedjelje obje selekcije će ugostiti Rudeš.

Pioniri i mlađi pioniri su ugostili Karlovac i upisali uvjerljive pobjede. Pioniri Darka Šanteka su slavili pobjedu 3-0 za drugo mjesto na tablici iza vodećeg Dinama. Pogotke su postigli Karlo Barberić, Mateo Sertić i Bruno Knežević. Mlađi pioniri su slavili pobjedu 5-0 što je bila prva ove sezone. Za sastav trenera Josipa Palića četiri pogotka postigao je Matej Parlov, a jedan Jakov Šimunjak.

 

 

Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih