Dubravaši izborili osminu finala kupa ZNS-a…

Dubrava Tim Kabel je u susretu 1/16 finala kupa ZNS-a slavila na gostovanju kod člana 2. zagrebačke lige Mladosti u Buzinu 2-0. Trener Krešimir Sunara prigodu je dao igračima koji nisu igrali prije dva dana u Osijeku, a u kadru je bilo i nekoliko juniora. Već u 6.minuti Marko Galić je postigao vodeći pogodak, a u 27.minuti siguran s 11 metara bio je Mirko Šugić. Obje momčadi su utakmicu završile sa deset igrača jer je kod Dubrave Tim Kabel dva žuta kartona dobio Amet Korca (35. i 40.min), a kod domaćina Anđelko Čuljak (20. i 69.)

Dubrava Tim Kabel je nastupila u sastavu: Lončarić, Blaževski, Korca, Rodrigus Clarismario, Adžić (od 57’Zelić), Rodić (od 52’Kralj), Šimunović (od 76’Domitrović), Šugić, Galić (od 85’Đukić), Vavra, Domgjonaj.

Slijedi priprema za dvoboj 7.kola 2.HNL u kojem će Dubravaši u subotu od 16 sati u Sesvetama ugostiti Orijent 1919 iz Rijeke.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.