Treća pobjeda kadeta i pionira, remi juniora…

Juniori i kadeti Dubrave Tim Kabel gostovali su u Prečkom u 4.kolu Prve lige Središte. Juniori su odigrali bez pobjednika i pogodaka 0-0, a kadeti su slavili pobjedu 2-1.

U prvom remiju juniora trenera Alena Šušnića nastupili su: Pandža, Zelić (od 77′ Bešlić), Ivanović, Čibarić, Barišić, Kralj, F.Saraf (Od 80’Mustač), Gunjača, Palić, Škrabl, M.Saraf (Od 67’Topić)

Pogotke za treću pobjedu kadeta postigli su Matija Orešković i Nino Palašić. Momčad trenera Franje Lukačevića nastupila je u sastavu: Terihaj, Saraf, Sarić (od 63’Pekas), Baković, Šošić (od 60’Pažin), Palašić, Aliaj (od 63’Tokić), Ivančić, Vuksan Ćusa, Gavrić (od 36’Čulo), Orešković (od 31’Matičević).

Obje selekcije će u nedjelju ugostiti Ponikve.

Pioniri su na Grana Klaki upisali treću pobjedu protiv HAŠK-a 2-0 pogocima Karla Antića i Matea Sertića, dok su mlađi pioniri poraženi 4-1 uz pogodak Jakova Šimunjaka. Pioniri i mlađi pioniri u nedjelju gostuju u Sesvetama.

Ostale vijesti...

Podjela bodova u Kustošiji…

U 9.kolu 2.HNL Kustošija i Dubrava Tim Kabel podijelili su bodove 0-0. Bio je to susret u kojem su Dubravaši puno bolje igrali u drugih