Gajzler i Šutalo ”Ovaj bod je poticajan”…

Nakon susreta između Dubrave TIm Kabel i Dugopolja ostaje žal što Dubravaši nisu uspijeli izdržati drugo poluvrijeme i nakon prednosti 2-0 doći do prve drugoligaške pobjede. Prilike koje nisu iskorištene u nastavku kaznili su gosti koji su posljednjih pola sata imali i igrača više poslije isključenja Mateja Glasnovića ”U principu smo u 90 minuta napravili tri velike pogreške i one su nas koštale pobjede. Ne mogu biti nezadovoljan na kraju svega jer se Dugopolje pokazalo kao jedna ozbiljna momčad. Parirali smo i bili dominantni u nekim dijelovima utakmice i u nekima im samo dobro parirali. Mi još uvijek imamo ”mliječne zube” i još uvijek se učimo i trebat će nam vremena do prve slasti i pobjede.Kod pozitivnog rezultata za nas nismo iskoristili dvije dobre situacije i to je kvaliteta, a ne samo nesreća. Dobar rad nosi plodove i mi smo puno napredovali i vidjet ćemo što će nam to donijeti u budućnosti. Ovaj bod je jedan poticaj jer ipak je neugodno kada si na nuli. Naravno da žalimo za tri ali moramo gleedati prema naprijed.”..kazao je trener Goran Gajzler nakon susreta, a sličnog razmišljanja bio je i Mihovil Šutalo ” Imali smo priliku za prvu pobjedu jer smo imali 2-0 na poluvremenu. Lošije smo ušli u drugo poluvrijeme, pa nas je presjekao crveni karton Glasnovića i ostatak utakmice je bila borba da sačuvamo bod. Dobro je da smo se maknuli s bodovne nule i idemo raditi na treninzima još jače i krenuti prema pobjedama.”.

Dugopoljski trener Stipe Balajić može biti zadovoljan bodom iako su gosti u završnici željeli i do sva tri ”Teško je pričati kada u samo 20 minuta gubimo 2-0 i malo smo se tu pogubili. Morali smo mjenati raspored i uspijeli smo do kraja poluvremena izdržati. Na poluvremenu smo vidjeli da možemo okrenuti utakmicu u našu korist i da bi jedan pogodak nas mogao vratiti u utakmicu. Zabili smo drugi pogodak i bez obzira što je prijetila opasnost iz kontre moram čestitati momcima na karakteru. Falila su nam dva igrača u veznoj liniji i mislim da mi možemo puno bolje od ovoga”.

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.