Gajzler ”Vrijeme je da dobru igru okrunimo bodovima”…

U svojoj prvoj domaćoj utakmici Dubrava Tim Kabel će u petak, 30.kolovoza na stadionu Sv.Josipa Radnika u Sesvetema ugostiti Dugopolje. Dva startna poraza Dubravaša nisu ponudila realnu sliku ove momčadi jer je susret u Vinkovcima pokazao da momčad Gorana Gajzlera ima što kazati u drugoligaškom društvu ” Teže mi se sjetiti grešaka koje smo napravili u Vinkovcima od promašenih prigoda. Mislim da smo na dobrom putu i da smo pokazali igrom da je napredak evindentan i da smo bili puno bolji nego u Zmijavcima. Šteta što nas nije nagradilo, ali očito da se za prve bodove još više moramo pomučiti. Teški su suparnici i ekipe su više manje ravnopravne i ovo nam je jedna dobra škola. Cibalia je iz četiri šanse postigla tri pogotka, a mi iz nekoliko nismo ni jednu jer smo gol zabili iz prilične udaljenosti. Trebamo puno raditi i ja mislim kada dohvatimo prve bodove da će biti puno lakše i puno ljepše”..kaže Gajzler čije su misli okrenute prema Dugopolju, momčadi koja ima polovičan uspjeh u prva dva kola. Nakon pobjede u Kustošiji doživjeli su domaći poraz od Croatie iz Zmijavaca ” Da sada mogu birati od svih momčadi u ligi Dugopolje nikako ne bih htio za suparnika jer je to iznimno čvrsta momčad, sjajna u tranziciji i odličnih individualaca. Njima se sada dogodio poraz od Croatie kao nama u Vinkovcima jer su i oni promašili veliki broj prigoda. Čeka nas ozbiljan posao i kada bi mogao birati radije bi igrao sada s drugim momčadima Dinama, Hajduka ili Osijeka koje se žele nadigravati, a neće igrati čvrsto i tvrdo kao Dugopolje. Nama su bodovi nasušno potrebni i mi moramo pobjediti kako znamo i umijeno. Nadam da nećemo igrati pod teretom i pritiskom”.

Dobra vijest uoči ovog susreta je sve bolje stanje u igračkom kadru jer je pravo nastupa stekao i Ivo Glavaš ” Vratio se i Mudražija u kompletni procees treninga, a i Marton je u ozbiljnoj konkurenciji. Dečki su u Vinkovcima pokazali da imamo jasnu fizionomiju momčadi i uz podršku naših navijača koje pozivamo u Sesvete idemo po prva tri boda”.

[matches league_id=”10″ match_day=”3″]
[standings league_id=10]

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.