Tolić ”Vjerujem u pjesmu u busu iz Vinkovaca”…

Dubrava Tim Kabel je porazom u Zmijavcima kod Croatie otvorila sezonu u 2.HNL, a tjedan uoči gostovanja kod Cibalie u Vinkovcima (subota, 17.30) analizirane su pogreške na otvaranju sezone s željom da u Vinkovcima momčad Gorana Gajzlera pokaže igru koju je prezentairala u većem dijelu pripremnih susreta.

” Domaćini su jednostavno u toj utakmici bili bolji, brži i jači u kontaktu i zasluženo upisali pobjedu. Uvidjeli smo gdje smo griješili i sada u Vinkovcima očekujemo naše puno bolje izdanje. Idemo po jedan pozitivan rezultat i tako se spremamo za tu utakmicu. Gledali smo ih u Sesvetama i vidjeli da se radi u kvalitetnoj momčadi koja je uigrana i dobro utrenirana s iskusnim trenerom na klupi. Nama je veliki problem što nismo kompletni u posljednjoj liniji jer nam i dalje nema Glavaša i Ljubanovića, a ovu utakmicu neće igrati ni Kelemen. Vraća se Mudražija nakon odrađenih kartona, Marton polako ulazi u trenažni proces i ja se nadam da se možemo na velikom terenu kakav je u Vinkovcima prezentirati u boljem izdanju nego u Zmijavcima”…ističe trener Gajzler.

Cibalia je kao i Dubrava Tim Kabel ove sezone izborila drugoligaško društvo, a iako na startu možda nije bila u krugu klubova za najviši plasman bod osvojen u Sesvetama pokazuje da sastav s Bosuta može visoko kotirati u ovoj sezoni ” Nadam se da smo u Zmijavcima uvidjeli što je 2.HNL i da nam se takva utakmica neće ponoviti. Možda smo malo bili i impresionirani cijelim tim početkom lige i ambijentom dolje. Okrećemo se Cibaliji koju smo gledali u utakmici protiv Sesveta i vidjeli ih u kvalitetnom izdanju. Mi smo razočarali u Zmijavcima, ali na treninzima ovaj tjedan se vidi da nam samopouzdanje nije palo, već da imamo veliku želju da u Vinkovcima idemo na pobjedu. Težimo igri i mislim da su nam Vinkovci odličan teren da pokažemo da nismo slučajno izborili drugoligaško društvo. Uvjeren sam da će se pjavati u busu na povratku iz Vinkovaca”…kaže Andre Tin Tolić

[matches league_id=”10″ match_day=”2″]
[standings league_id=10]

Ostale vijesti...

Nastavak koban u Solinu…

Dubrava Tim Kabel nije uspjela prekinuti negativni niz poraza. U 27.kolu 2.HNL na gostovanju u Solinu domaćini su slavili 4-2 boljom igrom u drugom poluvremenu.