Dubrava Tim kabel pobjednik turnira ”Zvonko Mikolčević”…

Nogometaši Dubrave Tim kabel pobjednici su 28. memorijalnog turnira “Zvonko Mikolčević” koji se tradicionalno igra u Ruščici kraj Sl.Broda. Dubravaši su u finalu slavili protiv Zvijezde iz Gradačca (drugoligaš BiH) s 2-1. Povela je Zvijezda preko Salke Jazvina u 35.minuti, a Dubravaši su do izjednačenja stigli u 60.minuti kada je pogodio Marin Mudražija. U samoj završnici pobjedonosni pogodak postigao je Muhamed Alghoul. Marin Mudražija je najbolji strijelac turnira, Mario Mustapić naj vratar, a igrač Salko Jazvin.

FINALE:

DUBRAVA TIM KABEL – ZVIJEZDA  2-1

Dubrava Tim kabel: Mustapić, Kelemen, Alghoul, Rončević, Juranović, El Saleh, Mudražija, Boršić, Džaferović, Glasnović, Šutalo (Lončarić, Čolić, Cerovac, Keli, Tolić, Hodak, Cruz).
Zvijezda: Radović, Antić, Ćulum, Terzić, Devedžić, Arnautović, Fačić, Mojović, Jazvin, Mahmutović, Šarić (Aljkarović, Musić, Hečimović, Pobrić, Turbić, Bristrić, Muratović).


 

Ostale vijesti...

Uz Jako sport u novu sezonu…

Nogometni klub Dubrava Tim Kabel u novu sezonu će ući s novom opremom marke Jako. U tijeku je završna priprema i tiskanje sportske opreme, a